Taal       
Aanmelden   Contact   Foto's
Openingstijden
Maandag:
09.00 - 11.45 uur met juf Elisa en juf Geesina
13.00 - 15.15 uur met juf Geesina en stagiaire Amanda
Dinsdag: 13.15 - 15.15 uur met juf Elisa en stagiaire Amanda
Woensdag: Gesloten
Donderdag:
09.00 - 11.45 uur met juf Elisa en juf Geesina
13.00 - 15.15 uur met juf Geesina en stagiare Amanda
Vrijdag: 09.00 - 11.45 uur met juf Elisa en juf Aaltsje
  

's Ochtends kunt u uw kind brengen tussen 09.00 en 09.15 uur en halen tussen 11.30 en 11.45 uur. 's Middags kunt u uw kind brengen tussen 13.00 en 13.15 uur en halen tussen 15.00 en 15.15 uur.

 
Dagelijks bestuur
Voorzitter: Rommie Talma (06-23955295)
Secretaris: John v/d Haag
Penningmeester: Johanna v/d Land
Aanmeldingen: Janne Dijkstra
Algemeen lid: Joop Reitsma
Nieuws
Nieuwsarchief bekijken
Activiteiten
Alle activiteiten bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Leidsters 
Juf Aaltsje
Mijn naam is Aaltsje Monsma en ik woon in Marrum. Ik ben peuterleidster op de dinsdag- en donderdag-groep op de Eekhoorn te Marrum. Dit doe ik samen met een vaste vrijwilligster Ina Kingma. Ik doe dit werk alweer ruim twaalf jaar en elke keer ga ik met veel plezier naar de peuterspeelzaal. Het is elke keer weer een verrassing wat de kinderen doen. Vaak hebben ze leuke uitspraakjes, waar we dan vaak ook wel eens stiekem om moeten lachen.

Mijn hobby's zijn knutselen -wat goed uitkomt in mijn werk-, tuinieren en muziek. Ik speel althoorn bij de muziekvereniging De Eendracht. Op deze foto goochel ik wat de kinderen erg leuk vinden. Met ingang van januari 2017 werk ik ook op maandag in Hallum, op woensdag in Ferwert en op vrijdag in Burdaard op de peuterspeelzaal. Dit zijn de VVE-groepen  waarbij een extra peuterleidster aanwezig is.

 


Juf Elisa

Mijn naam is Elisa Halbesma-Wouda. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Burdaard. Ik werk sinds eind 2013 op de peuterspeelzaal Oer de Brêge in Burdaard.

Ik werk op de dinsdagmiddag en vrijdagochtend. Als tweede leidster werk ik op maandagochtend en donderdagmiddag op de peuterspeelzaal in Burdaard. Wat mijn werk leuk maakt, is de kinderen stimuleren in hun ontwikkeling, boekje lezen, even gezellig thee drinken in de huishoek enzovoort. Wat ik belangrijk vind, is dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij op de groep! 

 

 

Juf Geesina

Mijn naam is Geesina Fennema-Douwes. Ik woon in Blije samen met mijn man Taeke en drie kinderen: Kean (2013) en Jeldau en Rijanne (2015). Na mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerkster (niveau 4) ben ik sinds 2006 peuterleidster in Burdaard. Ik doe dit werk met heel veel plezier en vind het bijzonder om alle peuters op te zien groeien en ontwikkelen, allen op hun eigen manier! Ik werk op maandag en donderdag op de Fiskjes- en Kikkertsgroep. Zijn jullie nieuwsgierig naar onze locatie of hebben jullie vragen, dan mogen jullie altijd naar mij toe komen. Iedereen is van harte welkom!

 

 
Webdesign ©